Lyxfrukost

img_0338 (MMS)

Lyxfrukost


Mors dag!

Idag har varit mors dag. Jag och syskonen och Ida åkte till Strängnäs
och hälsade på mamma  .

 Blev en trevlig dag i solen med kubbspel 
och grillning. 

Igår var en fullspäckad dag med en båttur och Gröna lund 
Blev massor av karuseller!
Så den här helgen får definitivt ett högt betyg!

Känner mig laddar inför morgondagen på jobbet. Måste ta och avsluta den här tröga månaden på topp!

Ha det fint!

Igår åkte vi en båttur under Stockholms br...

img_0327 (MMS)

Igår åkte vi en båttur under Stockholms broar. Så här trevligt hade vi! Underbar ledig helg! Att man kan hinna med så mycket på två dagar!


Vill inte att denna dagen ska ta slut!

Idag har varit en sjukt bra dag!
Den började lite trögt med att jag satt i soffan men datorn i knäet och kollade på tv ett par timmar. Hade lite halvtråkigt.
Sen ringde jag Marie och vi började snacka Thailand. Blev sjukt taggade! :)
Efter det kom jag på att jag skulle betala min handpenning på resan och första nattens boende, och när jag ändå höll på så bokade jag biljett ner till varberg i juni också. Två roliga saker att se fram emot!
Fem minuter senare ringde Cissi och sa att vårt byte på lägenheterna har gått igenom och att den här nu kommer bli min! Bara min! Så jäkla skönt! När jag tänker efter så har jag haft ett otroligt flyt med hela min "flytta till stockholm resa". 

Så resten av dagen spenderades först på stan där jag köpte ett par snygga jeans, efter det tog jag mig till lilla essingen och drack lite rosé hos bror. När han sen var redo så åkte vi till Debaser slussen och käkade mat för att sedan avsluta kvällen på en trevlig irländsk pub i gamla stan. Tack gud för Magners! Trevlig trubadur hade dom också. 

Så nu är det dags att sova oavsett om jag vill eller inte. Fullmånen får gärna ge sig av bara..

Godnatt 

En liten tur till lilla essingen. Underbar...

img_0321 (MMS)

En liten tur till lilla essingen. Underbara lediga dag!


Bloggandes i badet

Godkväll alla!

Denna dagen har varit en lååång dag. Efter en utekväll igår så gick dom 6 timmarna på jobbet idag otroligt långsamt. Ingen av oss var nog särskilt pigga idag men av någon konstig anledning så är det tydligen då man säljer som bäst. Min dag var väl inte rekord men dom andra gjorde bra ifrån sig.

Efter jobbet blev det pizza och cola från coop. Lyxigt värre.

I övrigt tror jag att det är en liten vårdepp på ingång. Hoppar verkligen att jag klarar mig förbi den, men jag känner mig inte alls på hugget och är allmänt less på allt. Tur att jag fortfarande tycker att jobbet är roligt!

Idag kom mamma och Folke förbi och kikade på den nya 3d tvn. Den är cool!! Hade inte sagt emot om någon ställde en sån i min lägenhet nån vacker dag. Men än så länge är jag fortfarande lite nykär i min fina (Sam)sung.

Snart snart snaart är det dags för semester. Ska bli så kul att åka till varberg! Ja jag vet att jag tjatar om det. Ska få låna Elizabeths lägenhet också. Tack snälla du :)

Oj va varmt det blev här nu måste nog gå upp..

Btw tack Stefan för att du räddade min kväll igår :)


Efter en bra dag på jobbet tar jag en aw p...

img_0316 (MMS)

Efter en bra dag på jobbet tar jag en aw på väg till tåget


Rödvin och blogg

Sitter här i soffan med ett glas rödvin och kollar på How I met your mother. Hur bra är inte den serien?!



 

Men Tequila hoppade precis upp och satte precis framför tvn. Vill man ha uppmärksamhet så får man ordna det själv.

Dagen har varit varm och jävligt kall. Det är lite fel på ACn på jobbet så det är iskallt där inne. Man får gå med dubbla tröjor. Blir nog en härlig förkylning man får av det.

Ikväll på pendeltåget hem satt vi och funderade på vad vi skulle äta till middag. Vi bestämde att båda skulle tänka på vad man skulle vilja äta om man fick välja vad som helst i hela världen.. Det tog ett tag men till slut kom vi fram till varma mackor. Så det blev det. Deluxe.



Imorgon gäller det att krossa på jobbet. Har gått riktigt segt att tag nu och då halkar man efter snabbt på topplistan.

Dags att dricka upp vinet och somna tungt och skönt!

Kvällsmotion

Oj oj va duktig jag har varit! Är så stolt över mig själv! Jag har nämligen varit ute och sprungit för första gången på hmmm typ 10 år kanske. Det var grymt skönt!
Faktiskt riktigt fin natur här söder om söder..

Anyway idag på jobbet har det varit riktigt soft. Satt först halva dagen med schema. Åkte sen iväg och käkade thaimat (måste börja öva på det nu) och eftermiddagen ägnades åt att klippa och klistra. Ganska skönt.
Måste sälja lite mer imorgon bara så jag inte halkar efter så mycket i min tävling. Mot mig själv....

Funderar på om jag ska ta med min milkshake, som jag precis gjort och förstört min träning med, till badet.
Fixat.

Idag blev biljetten bokan till Thailand. Wohooo!!




Ska bli så jäkla kul att åka ner och att åka med Marie och dom andra. Har ju inte haft så mycket kontakt senaste åren men vänskapen består :) Hon ska gifta sig där nere på stranden och det ska bli riktigt häftigt att få vara med på det!

Men innan denna härliga resa blir av så är det ju en hel sommar framför oss med Varbergsresa inplanerat och massa annat.

Ha det fint!



Baileys leker i solen

img_0304 (MMS)

Baileys leker i solen


Då var man här då..

Spännande spännande. Har funderat länge på om man kanske skulle skaffa sig en blogg. Mest för att ha något att göra dagar som denna när jag sitter på soffan och övar på att blåsa bubblor med tuggummit.
Så nu gjorde jag slag i saken. Tog ca 1 timme att hitta ett domännamn som inte var upptaget dock.

Idag har inte varit en alltför produktiv dag. Gick upp vid nio och städade fram till tolv när dom skulle komma och besiktiga lägenheten inför bytet som jag är mitt uppe i.
Han kom vid 13 tiden och det tog nog längre tid för honom att ta av sig skorna än vad själva besiktningen gjorde. Men jag tror det gick bra. Vi håller alla tummar som bara går nu!!

Jag undrar vad frugan vill ha för för idag efter jobbet. Får nog ringa henne och kolla så jag kan gå och handla. Va det är tråkigt att äta ibland. En milkshake hade varit alldeles lagom. Fast jag tycker ju inte om någon smak.. Eller hallon kanske hade varit gott. JA det ska jag göra idag! Köpa glass och bär.

Jag lägger upp en bild på mitt lilla växthus jag har här i vardagsrumsfönsret. Nu börjar det blomma!

Igår var jag ute i skogen här och plockade blommor åt katterna. Det var väldigt populärt kan jag tala om! Det har även flyttat in fåglar i stuprännan ovanför mina fönster här så katterna har fullt upp på dagarna! Skönt, så jag slipper ha dåligt samvete när jag jobbar.

Nu ska jag gå till affären och handla lite mat.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0