Här ligger lilla stöddiga baileys och vila...

img_0657 (MMS)

Här ligger lilla stöddiga baileys och vilar i fönstret. Skönt med ena benet på bordet under.


Nu får det regna hur mycket det vill för j...

img_0661 (MMS)

Nu får det regna hur mycket det vill för jag har mina snygga gummistövlar!


Mitt i regnet

Herregud va det regnar idag! Har varit iväg och lunchat med mamma och köpt ett par nya jeans. Jag lyckades förstöra mina favoritjeans i lördags på fyllan.. Man undrar ju lite var dom har i sina flottiga såser i kioskerna som man köper mat från på natten. Jag hällde iaf ut större delen av det på mina byxor där på natten och det går inte bort.

Den här veckan är det lite mini-semester, fast jag har ganska fullt upp ändå. Jag har fått nymålat och tapetserat och det är GRYMT fint! Känns verkligen hemma nu när jag har fått det som jag vill.
I eftermiddag ska jag och Micke åka ut till jobbet en liten sväng. Han ska kolla efter hörlurar till sin tv. Jag funderar på att köpa ny dammsugare. Skulle verkligen behöva en men de tär ju så tråkigt att köpa. Vill ha gummistävlar istället :) (Har hittat ett par vita snygga)
Så jäkla tråkigt att spara pengar till Thailandsresan varje månad men det är nog värt det när jag kommer dit.



Nu är det riktig kaos hemma. Känns som att...

img_0646 (MMS)

Nu är det riktig kaos hemma. Känns som att man flyttar.


Baileys ligger på tronen när vi börjat måla.

img_0645 (MMS)

Baileys ligger på tronen när vi börjat måla.


Det börjar ta form.

img_0641 (MMS)

Det börjar ta form.


Nu har pappa kommit hit och börjat med väg...

img_0639 (MMS)

Nu har pappa kommit hit och börjat med väggarna! Först ut, tapetsering.


Ny målat! Har målat klart hallen nu och...

img_0636 (MMS)

Ny målat! Har målat klart hallen nu och det blev sjukt bra! Äntligen rent och fint :)


Mamma är på besök så vi har gjort finlunch!

img_0622 (MMS)

Mamma är på besök så vi har gjort finlunch!


En öl

Vaa gott det var med en öl ikväll! Så länge sen.
Idag har jag varit ledig och fått ganska mycket gjort. Vaknade klockan 8 och kände mig pigg. Så typiskt. Jag hade längtat efter sovmorgon.
Förmiddagen ägnade jag åt att städa badrummet med klorin. Blev jättefint! Sen åkte jag till farsta och lunchade med mamma och hennes jobbarkompis. Efter det åkte jag hem och bakade en jordnötskaka som blev sjukt god!
Sen har jag spacklat och slipat lite och lagat middag nu på kvällen.
Hade varit skönt med en dag ledig till men jag känner ändå ganska taggad för att jobba imorgon! Har ju bara några dagar kvar innan jag är ledig en hel vecka sen. Gud så skönt det ska bli! Jag hämtade min tapet och färg idag. Ska nog börja lite smått i hlegen som kommer. Micke ringde och frågade om jag vill ha nån hjälp då så jag mutade honom med öl på lördag som en liten förfest innan Kalles kräftskiva.

Shit är så trött så det rinner tårar ur ögonen. Har lagt mig på soffan och varit på väg att slumra till tre gånger idag och varje gång har telefonen ringt. Egentligen lika bra när jag ska upp tidigt imorgon.
Fasar lite för tbanan och pendeln med allt folk. Orkar inte med det nu igen. Snart får man börja åka dom tidiga tågen istället för att få plats.

Sov gott världen!

Efterrätten är bakad. En hel plåt som ska ...

img_0618 (MMS)

Efterrätten är bakad. En hel plåt som ska bli sega chokladrutor.


Det blev en sjukt smarrig sallad till midd...

img_0617 (MMS)

Det blev en sjukt smarrig sallad till middag idag!


Shopping på en dålig dag.

Idag har varit en lång dag. Den började med ett samtal från en kille på jobbet. Som var i en annan butik och jobbade och inte hade en tanke på att jag kanske var ledig idag. Tycker att sånt är skitjobbigt. Jag vill verkligen inte tänka på jobbet eller ens bli påmind av det när jag är ledig. Är ganska löjligt kanske men det är viktigt för mig.
Efter det kom det ett sms från våran sommarjobbare som inte heller hade en tanke på att jag kunde vara ledig och skrev massa saker osm jag måste fixa imorgon när jag kommer till jobbet. Blä!

Blev på så dåligt humör av dom små skitsakerna så jag åkte till stan och shoppade loss. Blev en stickad tröja som passar bra nu när det börjar bli lite kallare tyvärr.
Sen hade jag fått presentkort på Granit när jag fyllde år som jag shoppade för.
Det blev en nyckeltavla och en nättavla som jag hängde alla örhängen på. Har en hel del och inte haft nån ordning på dom alls. Sakerna kan ni se på bilderna jag mmsade upp innan. Vet inte hur jag ska få in dom bilderna i ett inlägg istället för var och en för sig. Så teknisk är jag inte..
Det blev även köpt en fin korg att ha lite värmeljus i, en arkivbox att sortera räkningarna i och lite olika doftljus.
Det är så kul att ha presentkort och bara gå och välja saker.

När jag kom hem från stan så var det jättekul att fixa med alla saker jag hade köpt och sätta upp dom på väggarna. Sorterade alla papper jag hade i olika pärmar och liggandes lite här och var. Skönt att få det gjort!

Sen nu på kvällen har jag lagat en god middag till mig själv och bara njutit av att vara ledig.
Jag tro jag vet hur jag vill ha det här hemma nu också! Har tänkt att måla om överallt och sätta upp en fondvägg i vardagsrummet. Gick förbi färghandeln som ligger i mitt hus idag och såg att odm hade fått in bohemiska tapeter. Skitfina!! Har sett som varje gång jag har gått förbi där senaste tiden men först idag gick det upp för mig att det är sånna jag vill ha!
Jag hoppas pappa kan hjälpa mig att komma igång med det nästa helg så kan jag ägna min minisemester åt att göra om. Måla borde jag klara av själv va? Annars får jag tvinga hit nån kompis som får hjälpa mig lite. Får locka med nybakat. Köpte en ny kokbok i helgen med bara muffins ovh kakor :)
Å vill måla och fixa nuuu!!

SMS-inlägg

img_3034 (MMS)


Fick en jättefin kalender/dagbok av mamma ...

img_0600 (MMS)

Fick en jättefin kalender/dagbok av mamma från Nice igår.


Lite bilder från sommaren


En härlig dag på Grönan! Kalle var med och Marie och Christer som ska gifta sig i Thailand.


Bror och Ida på midsommar i småland.



En härlig kväll vid ankaret i Varberg.


Vi försökte ganska länge att få igång grillen med..



Hälsade på i strängnäs och där blir man alltid ompysslad.

Här spenderar jag min förmiddag med regnet...

img_0598 (MMS)

Här spenderar jag min förmiddag med regnet utanför fönstret.


Impulsiv utgång igår

Igår blev det lite utgång och musik. Frågade Elin och Nathalie på jobbet om dom ville hänga med på konsert i Kungsträdgården. Det var lite förfest för Sonisphere som är idag. Blev riktigt sugen på att gå!!
Kvällen blev riktigt trevlig med lite olika pubar och några öl. Kom inte hem föränn vid 4. Länge sen jag var ute så sent. Haha. Är ju gammal nu.

Det var jättekul att Nathalie var med ut hela kvällen igår tycker jag. Alltid roligt att träffa kollegor utanför jobbet.
Jag ser fram emot bilderna Nathalie :)

Oj jag fick precis ett sms an Stefan som skrev att om en timme så vet han om han har en biljett över till sonisphere som jag får i så fall. Hade ju inte varit fel :)
Jag ska ju egentligen till Strängnäs och mamma idag. Men det finns ju kvar i så fall.

Sitter och lyssnar på Melissa Horn - Kungsholmens hamn. Herreguuud va bra den är men så sjukt läskig/sorglig. En eloge till henne som vågar sjunga om det.

Nu blev jag hungrig och måste nog hoppa in i duschen och bli människa igen också.


Torsdag och ordning och reda

Yes idag hann jag städa lite hemma efter jobbet. Älskar när det är nystädat. Har ju två små liv här hemma som smutsar ner lite mer än vad jag hade önskat. Tur att dom är så söta så det inte gör nåt :)
Nu kände sig Baileys ensam på golvet också så han är tvungen att sitta i mitt knä när jag skriver. Smidigt..

Sitter och kollar på How I met you mother som vanligt. Shit va bra den serien är. Man kan ju inte tröttna på den. Fast just nu är det nyårsavsnittet i säsong 1 och det är inte bland dom bästa.

Funderar lite på det här med SSB. Sectret single behavior. Dom snackar omd det i sex and the city och jag tror det stämmer bra. Alla har nog sina "singelgrejjer" dom gör hemma som dom inte vill att någon ska se. Det är säkert många som inte ens vet vad dom gör. Jag vet inte :)

Bestämde ikväll att jag ska åka till mamma i strängnäs och hälsa på lördag-söndag. Ska bli kul. Hoppas verkligen det är fint väder då bara. Dom har en perfekt trädgård att ligga och sola i. Och eftersom den lilla färgen jag hade fått har typ regnat bort nu så behöver den bättras på lite igen.

Snart ska jag måla om min hall. Har jag bestämt mig för. Den är väldigt liten och grå. Tänkte måla den vit så det känns lite större och kanske sätta upp lite speglar. Har en färghandel i huset så jag ska se om jag kan få nåt bra pris på färg där.


Fan att man alltid ska ångra sig efter att...

img_0585 (MMS)

Fan att man alltid ska ångra sig efter att man ätit McDonalds. Man så ju så sjukt sugen innan.. Kan det liknas med en kväll på krogen kanske?


Hot and cold

Sitter och kollar på Allsång på skansen och där spelar några tyskar(?) för tillfället. Hot and cold.
Väldans va dom rockar loss.. Ena sångaren va rätt snygg iaf så det är värt att kolla.

Var inte det minsta taggad när jag gick från pendeln idag till jobbet. Men dagen blev bättre och jag är rätt nöjd för att varit en sån sjukt lugn dag. Undrar när det ska dra igång igen..

Laddade ner sex and the city 2 igår och den är det dags för nu. Inget speciellt med den filmen egentligen men ibland behöver man lite glitter och glamour i livet :)

Får komma med ett mer intressant inlägg en annan dag :)

Har bakat cupcakes för första gånger. Nu v...

img_0578 (MMS)

Har bakat cupcakes för första gånger. Nu väntar jag bara på brorsan som är på väg hit för att provsmaka :)


Idag blev det lyxig lunch!

img_0577 (MMS)

Idag blev det lyxig lunch!


Regnig dag med Sex and the city

Är ledig idag och det regnar för fullt. Katterna sover djupt brevid mig på soffan.

Skulle träffa Micke idag men det regnar för mycket för att man ska vilja gå ut. Tur att jag vann mitt PS3 och fick hem det igår. Så jag har iaf nåt att göra :) Jag växlar det lite med ett Sex and the city maraton.

Nu är det nya månad och jag känner mig taggad för jobbet. Förra månaden gick bra och det vore kul om den här gick ännu bättre. Ska jobba på ganska mycket nu fram tills det är en sista semestervecka. Och då är det kräftskiva hos mamma! Då ska det firas födelsedagar och bröllop. Ska bli kul!

Nej nu är det dags att göra lite lunch!


RSS 2.0