Idag kände jag att jag behövde ett riktigt...

img_0978 (MMS)

Idag kände jag att jag behövde ett riktigt avkopplande varmt bad. Så jag tände ljus i hela badrummet, hällde upp ett glas rött och nu är världen bra igen!


Middagsbjudning, vanlig måndag.

img_0973 (MMS)

Middagsbjudning, vanlig måndag.


Vänner

Vilken tur det är att man har sina bästa vänner ibland!
Idag började dagen som skit. Var väldigt nere och kände att inget hade nån mening. Men sen ringde jag världens bästa Elizabeth och hon piggade upp mig som vanligt. Sen har jag ju förmånen att få jobba med en av mina bästa vänner, Elin. Vi har nog ganska tur som får jobba ihop och ses så mycket. Inte många som har sin bästa vän på samma jobb. Så när ska du flytta upp Elizabeth???

Är lite rädd för att min mage har blivit värre. Nu har jag haft ont konstant i snart en vecka. Har svårt att äta och känner mig svullen hela tiden. Jag kanske skulle behöva gå till nån läkare igen men jag drar mig lite för det. Är rädd att jag ska behöva svälja nån slang så dom kan kolla ner i magen på mig. Blä!


Myskväll hemma med massa ljus och god mat.

img_0948 (MMS)

Myskväll hemma med massa ljus och god mat.


Jag kollade igenom gamla bilder och hittad...

img_7466 (MMS)

Jag kollade igenom gamla bilder och hittade dessa. Good times!


Reason to spend some money. Jag skulle inte ens MÄRKA!!!

Wohoo det verkar som att coop precis här där jag bor har blivit postombud. Nu ska jag börja shoppa på nätet! Problemet innan har varit att jag behövt gå ändå bort till globen för att hämta paket.

Sitter och kollar på Mauro och Pluras kök. Det är riktigt bra faktiskt. Kul folk som är med som gäster. Idag är det Winnerbäck och Helena bla bla bla. Minns inte var hon heter i efternamn. Men hon är ganska pinsam iaf för hon börjar nog bli lite full.

Ska snart ta ett bad tror jag. Massa badskum och en skvallertidining som låg innanför dörren idag när jag kom hem. Spännande spännande.. Vad kan nu ha hänt i kändisvärlden? Ena veckan brukar odm skilja sig och andra veckan är dom kärare än nånsin och ska gifta om sig på nån exotisk ö.
Va det händer mycket i deras kärleksliv! Jaja inga mer kommentarer om det.

Blev så besviken idag. Var helt säker på att jag hade kvar lite av en marabou chokladkaka i min kyl men den var helt borta! Tror Micke åt upp den igår när han var här och hälsade på..

RSS 2.0