Bad!

Inte sommar och bad, det känns mer som höst och bad.
Har släckt ner i badrummet, tänt ljus och tar ett varmt bubbelbad. Sweet!

Imorse var det varmt och soligt i Enskede när jag gick till tbanan. Men när jag kom fram till häggvik var det moln och kallt. Och ännu kallare var det på hemvägen då tbanan helst plötsligt skulle tas ur trafik och jag fick vänta i 10!?! hela minuter på nästa.. Herregud vilken lång tid i kylan!

I helgen ska jag jobba igen. Känns som jag ska jobba varje dag i augusti med.. Varför har jag lagt schemat så för? Tur att man trivs på jobbet iaf :)

Va det är skönt att komma hem och veta att någon väntar på en. Eller två stycken tom. Nu ligger dom utanför badrummet och väntar på att jag ska gå upp och gosa med dom. Så söta lilla Baileys och Tequila. På nätterna när jag vaknar till brukar dom ligga på varsin sida om mig i sängen på rygg. Vi måste se ganska roliga ut när vi ligger där likadant alla tre :) Vem behöver en man brevid sig när man sover och hur ska han få plats?

Nu ska jag kolla på How I met your mother och lösa korsord.

bye bye.

Å vilken längtan jag fick till hösten nu! ...

img_0573 (MMS)

Å vilken längtan jag fick till hösten nu! Länge sen man tände lite ljus och rökelser hemma. Love it!


Nu är den på plats!

img_8098 (MMS)

Nu är den på plats!


Godmorgon i solen!

img_1067 (MMS)

Godmorgon i solen!


Igår fick vi gratis glass av dom här!

img_0487 (MMS)

Igår fick vi gratis glass av dom här!


Ny rolig app på min telefon som gör bilder...

img_0512 (MMS)

Ny rolig app på min telefon som gör bilderna lite roligare!


En lördag i fjällnora

Idag åkte jag, Micke och Ida ut till pappa och Birgitta i fjällnora. Riktigt länge sen man var där. Var många barndomsminnen som kom upp.

Tog ett dopp i sjön där. Första doppet i år. Var faktiskt riktigt varmt men jag är ju alldeles för rädd för vatten och alla fiska som bor där för att kunna vara i och njuta ordentligt. Trivdes bättre på GC där det var klart vatten och man såg ner till botten :)

Efter badet fick vi massa grillad mat och goda tillbehör. Fick även sitta och titta på när odm andra tog en öl i solen. Det visade sig sen att jag tydligen inte kan äta grillad mat heller. Jävla magkatarrs helvete!! Har ju mått helt okej nu i några dar, men det är väl för att man har tänkt på vad man äter och gör. Så det får jag fortsätta med antar jag. Blir en ordentlig rensning av kroppen.

Nu sitter jag på soffan och kollar på fotboll. Tro det eller ej! Tyskland tog hem brons i detta VM. Inte vad jag hade hoppats på dock.
Men imorgon blir det spänannde att se vilka som vinner! Jag sa från börjar att jag skulle hejja på Spanien och det gjorde jag rätt i verkar det som.

Står och tittar ut genom fönstret hemma. I...

img_0475 (MMS)

Står och tittar ut genom fönstret hemma. Inte mycket grönt i gräset nu. Ja så roligt har jag en fredagkväll. Faktiskt ganska skönt :)


Ledig dag och kvalitetstid med hem

Det blir tyvärr inte så mycket tid spenderat hemma dom dagar man jobbar. Brukar bli 12 timmarsdagar oftast. Stackars mina tåv små katter osm är alldeles själv om dagarna. Dom är så duktiga!

Idag började jag dagen med en god frukost bestående av stekta ägg och god macka. Sen tog jag tag i städningen som jag tänkt på ett tag nu. Dammsugaren åkte fram, MÅSTE köpa ny nu... Sen efter det skurade jag köket från golv till tak.. Eller, ja nästan..

Hade sen ett mindre krig med en jävligt stor insekt som tog sig in genom fönstret. Efter att jag skällt lite på mina två totalt värdelösa jagare jag har hemma så fick jag ta tag i det själv. Den insekten lever inte längre..

Nu sitter jag på soffan och funderar på vad jag ska göra med dagen. Är lite konstigt väder så jag kan inte lägga mig ute och sola. Jag ville ju kryssa i min tidning jag fick igår. Jag har världens snällaste mamma som överaskade mig med en prenumeration på Lätta Kryss :) Hon är snäll hon.
Jag har bara så svårt att få ro till att kryssa hemma om jag inte ligger i badet.

Å jag har mailat lite med min kusin ang tatuering nu! Han kommer till stockholm om en vecka och då ska vi höras av och bestämma något. Wohoo!! Jag ska få min skyddsängel på armen så jag aldrig mer behöver känna mig ensam :)
Har letat efter en bild han kan gå efter men hittar ingen som matchar den jag har i huvudet. Så vi får nog gå efter den. Kul ska det bli iaf!

Världens godaste varma mackor till middag!

img_0471 (MMS)

Världens godaste varma mackor till middag!


Soligt och fint på väg till jobbet. Idag k...

img_0469 (MMS)

Soligt och fint på väg till jobbet. Idag kör vi!


RSS 2.0