Nejdu..

Wohoo!! Inlägget som jag var så arg över igår låg visst kvar i utkorgen. Tufft!
Här kommer det.


Har visst svikit bloggen lite på sista tiden. Men för en gångsskull så har jag haft lite för mig att göra. Fattar inte hur dom där "storbloggarna" har tid att blogga så sjukt mycket som dom gör.

Var ledig måndag och tisdag och då hann jag med riktigt mycket.
Jag började måndagen med lunch och lite shopping i farsta. Sen på eftermiddagen åkte jag och tränade med Miranda. Var riktigt kul att åg på jympa! Tillbaka till skolan igen fast den här gången ansträngde man sig faktiskt också. Har haft en sjuk träningvärk precis överallt i två dagar nu.
Sen på kvällen blev det middag i gamla stan med Elin och hennes föräldrar.

Tisdagen ägnade jag först på soffan ett par timmar och kom knappt upp därifrån pga träningsvärken. Sen åkte jag ner på söder och käkade på Texas longhorn med Perka och några andra killar. Efter det gick vi på hockey i globen.. Vet inte vad jag ska säga om det. Helt sjukt var det iaf. Kändes som att av dom 13500 personerna som var där så tror jag ca 1000 pers var där för att kolla på matchen och resten för att slåss.
Känns bra när det stog poliser uppradade med hjälmar och batonger i högsta hugg lite överallt. När matchen sne var slut fick vi uppmaningar från polien att ingen fick lämna ishallen då det var för stort kaos där utanför.


Ett litet klipp till bara.



HAHAHA jag skrattade så jag höll på att dö!!! (Och Elin med när jag ringde henne så hon fick se det)


Ett litet skratt innan man ska sova


Det var det..

Hade skrivit ett jävligt långt inlägg hit men så försvann allt när jag tryckte på en knapp..Jävla skit.
Da får ni inte veta nåt idag heller..

Finmiddag!

img_0710 (MMS)

Finmiddag!


Vaaarbeeerg!!

Sitter just nu på tåget mellan göteborg och varberg. Resan har gått bra och jag känner mig laddad för helgen.
Ikväll är det kräftskiva hos Anders kompis. Ingen aning om vem han är men det blir säkert trevligt. 

Mitt emot mig på tåget sitter en kvinna och pratar i telefon. Men hon råkade precis komma åt en knapp tror jag för helt plötsligt hörde hela vagnen en röst som sa "Mamma jag hör dig inte!! Har du på högtalaren???"
Och hon svarade bara mmm och la på. Sen skämdes hon ganska ordentligt.
Haha ROLIGT!


Igår förtidsröstade på centralen i stockholm. Jag frågade en tjej där hur det gick till och hon sa till mig att ta lite olika lappar och sen gå in i ett bås och lägga dom i kuverten. Sen gick jag och lämnade min röst till en surgubbe som satt och tog emot dom. Jag frågade honom vart jag skulle göra av dom andra lapparna som jag inte hade använt. Då blev han ännu grinigare för att jag hade "slösat" på dom så han sa till mig att ställa tillbaka alla där jag hade tagit dom. Eller hur?! Så jag ställde tillbaka alla fast i oordning för att jävlas med dom. Moahaha
Sånna små saker man kan göra i vardagen för att få det inte roligare.

Anyway.. Jag kom precis på att jag är på väg att avbryta mig själv hela tiden när jag skriver och komma in på nåt annat. Precis som jag gör när jag pratar.. Jävligt intressant.


Från toppen till botten på en dag

Idag började dagen med att mamma överaska mig och köpte biljetter till Varberg åt mig till helgen. Gud va glad jag blev! Och världens snällaste Elin ska hjälpa mig med katterna när jag är där nere. 
Ska bli så himla kul och framförallt riktigt skönt. Nu när hösten har börjar dra igång så är man där i vardagen igen när inte speciellt händer och dagarna bara går..

Men sen övergick glädjen till ångest och huvudvärk. Fattar inte alls varför. Men det var ne riktigt tung dag på jobbet. Massa projekt att göra och det ramlade in 1000 case i mailen. Sen är jag ju så dum så jag gör allt själv som jag egentligen inte behöver göra. Men jag kan inte låta bli. Har egentligen mina egna projekt men jag kan inte få ro om jag ser massa annat som behöver göras.

Sen fick jag iaf sjukt ont i huvet på eftermiddagen och ögonen värkte så Johan skickade hem mig vid sex.
Fick i mig lite mat och lite grönsaker när jag kom hem så det känns lite bättre nu.

Imorgon måste jag packa och skulle behöva rösta också. Det blir inte lätt att hinna med allt.


Härliga tider!



Tänk va bra reklamfilmerna var förr.. Nu på senare år så är det ju bara triss som kommer i närheten av det.


Å va bra den är!



Söndag kväll

Har haft en mycket trevlig kväll här i Enskede med min soulsister Elin.
Vi bestämde oss lite hastigt när vi gick från jobbet att vi skulle laga tacos och muffins ikväll. Och mycket mat blev det..
Efter maten (och 3 muffins var) halvdog vi i soffan och kollade på film. Var länge sen vi hade tid att umgås som vänner och inte som jobbarkompisar så det var kul. Massa skratt :) Tack Elin!

Och tack till Elizabeth och Nathalie som har gett mig fina kommentarer på förra inlägget. Man behöver höra att det är helt okej att vara osocial ibland :)

Imorgon är en ledig dag och jag undrar vad den har att erbjuda. Är lite sugen på att ta en promenad på söder. Lära känna stället lite mer och hoppas på helt okej väder. Fast det är klart, regnar det så får jag ju ha mina fina stövlar igen..

Nu ska jag och mina två små vänner här hemma gå och lägga oss tror jag. Dom tjatar på mig och springer in mot sängen så fort jag rör mig på soffan, och ser sen väldigt besvikna ut när jag sitter kvar här.

Sovgott alla!

Ikväll blev tacos och den här goda efterrä...

img_0696 (MMS)

Ikväll blev tacos och den här goda efterrätten!


Skäms lite

Jo jag skämt faktiskt lite över hur skönt jag tycker det är att vara hemma. Bara jag. Och samtidigt som jag tänker det så tycker jag att det låter väldigt konstigt. Varför ska jag skämmas för det? Det är jag väl förtjänt av?
Det var ju faktiskt en väldigt lång period då jag inte hade nån egentid alls. Ett halvår i spanien, en sommar i varberg när jag jobbade eller umgicks med killen och sen ett år i stockholm med två olika sambos.
Så nu kanske det inte är konstigt om jag tycker det är skönt.
Men samtidigt kommer ju tankarna om hur man nånsin ska träffa nån om jag bara vill va hemma?
Vill jag träffa nån just nu egentligen?
Många funderingar blir det.

Ikväll har jag iaf ännu en myskväll med mig själv och katterna. Håller på att kolla igenom veckans Idolavsnitt på tv4play. Har tagit ett långt varmt bad och hade datorn på pallen brevid så jag kunde kolla samtidigt.

Idag var en bra dag på jobbet. Jag är nöjd. Jag mådde inte alls bra igår och var nära panikångest för lite grejjer på jobbet men så pratade jag med min mamma. Världens bästa mamma! Hon påminde mig om att jag inte ska lägga min energi på folk som inte förtjänar den.. Man ska ta hand om den positiva energi som man har. Vissa dagar är det inte så mycket och då är den ju extra dyrbar.
Så ikväll känns det bättre inför morgondagen.

Leverans från mataffären.se på morgonen. D...

img_0687 (MMS)

Leverans från mataffären.se på morgonen. Det är grymt bra!


Aint no sunshine, then she´s gone (?!)

Älskar idol! Herregud va jag skrattade när gubben säng den låten. Katterna kolla på mig som om jag var dum i huvet här hemma.

Skulle laga lite mat när jag kom hem idag. Tänkte lyxa till det med köttbullar och snabbmakaroner. Så jag slog på två plattor på spisen och köttbullarna åkte ner i stekpannan.. Det konstiga var att vattnet aldirg började koka och jag tog tag i handtaget på kastrullen och släppte det lika fort igen. Vatten överallt. Jag hade visst satt på plattan där det inte stog något och som handtaget var över. Jävlar va jag brände mig i handen!

Är lite orolig för min mage nu igen. Börjar få ont varje dag igen och kan knappt äta. Är jättehungrig och kan ändå bara äta några tuggor. På jobbet är det bra när Elin jobbar och vi lunchar samtidigt för hon påminner mig om att äta mer :)

Såg precis en reklam på tv från Telenor där man kan tävla om 100 iphones. Men va ska man med 100 st till? För mig hade det räckt med en..

Dagens låttips



Grymt bra cover på Lady Gagas Bad romance

Bara jag


Idag har varit en riktig "hemmadag". Bara jag.

Har haft ett Sex and the city maraton sen klockan 12 som pågår fortfarande. Snart hela säsong 3 på en dag.

Ikväll ringde Perka från Varberg och snackade lite skit. Var riktigt trevligt att prata med honom. Det är så sällan man pratar med nån annan än dom närmaste. Fast det räcker bra för mig också.
Han hjälpte mig att rädda maten jag lagade som inte var god alls innan. Senap is the shit.

Igår var jag på inflyttningfest hos Ida i bromma. Var väldigt trevligt. Kvällen slutade i skrapan på söder med Kalle och hans kompisar. Av någon anledning så slutar alla lugna fester på krogen med Kalle. Inte bra inte bra :)

Funderar på om jag ska ta ett bad. Spela lite spel på telefonen under tiden kanske. Kan aldrig ta ett bad och bara vara. Måste hålla mig sysselsatt.

Gud vilken tråkig blogg jag har..



Jag har världens snällaste mamma! Fick ett...

img_0685 (MMS)

Jag har världens snällaste mamma! Fick ett mms nyss med den här bilden. Hon har köpt vantar till mig som kommer på posten imorgon om jag har tur :)


Fredag kväll

img_0682 (MMS)

Fredag kväll


Ingen rubrik

Sitter och kollar på sex and the city. Jag blir alltid hungrig när jag kollar på den serien. Dom äter ju hela tiden!

Idag har varit en bra dag. Varit ledig och hunnit med ganska mycket. Städat hemma och varit nere på stan med Elin. Sen har jag lagat en god middag hemma efter det.

Imorgon är det jobb igen och en ny månad. Skönt! Förra månaden var tung så det ska bli skönt att börja om men nya mål att uppnå. Känner mig faktiskt ganska taggad och vill göra bra ifrån mig nu.

Jag tror jag ska försöka sova snart. Har blivit dålig på att lägga mig i tid men nu är jag tillochmed lite trött. Wohoo!

Imorgon får det väldigt gärna regna så jag får ha mina gummistövlar. Innan jag köpte dom så regnade det ju varje dag och nu sen jag har dom så har det regnat en dag.. Typiskt..
Jag och Elin kommer va snyggast på pendeln med våra stövlar. Haha

Sov gott bloggen och alla 10.000 läsare!

Äntligen har jag läst ut den! Känns alltid...

img_0678 (MMS)

Äntligen har jag läst ut den! Känns alltid som att jag har lyckats med nåt stort när jag läser ut en bok. Läser så väldigt sällan och börjar alltid på flera andra under tiden när jag tröttnar. Men nu är den klar och jag kan ge mig på nästa! Grymt tråkig bok btw...


Elim och jag lyxar på stan idag. Nu dricke...

img_0675 (MMS)

Elim och jag lyxar på stan idag. Nu dricker vi baileyscoffie på Kungsgatan.


RSS 2.0