Äntligen har tequila förstått vad huset är...

img_0446 (MMS)

Äntligen har tequila förstått vad huset är till för!


Stockholm (och känslor)!!

Sådärja det var den veckan i Varberg. Känns ganska ledsamt att åka därifrån. Det är ju där alla vänner är.. :(

Sitter just nu på tåget som just nu lämnar Skövde. Vad mycke tankar som flyger genom ens huvud när man åker tåg!

Jag förstår inte riktigt varför jag alltid ska bli kär i kärleken så fort jag träffar någon. Som tur är när man har blivit lite äldre (!) så förstår man ju att det är kärleken man är kär i och inte personen i fråga som man inte ens känner. Hur som helst så är jag nog mest tacksam över att någon fick mig att känna känslor igen. Oavsett vem dom är för. Jag har alltid svårt att komma över den tröskeln efter att ett förhållande tagit slut. So now we can move on!!:)
Stockholm ska ju tydligen var hyfsat singeltätt :)

Jag har varit dålig på att fota under semestern. Jag som skulle vara så duktig och ta massa kort för att lägga upp här. Kanske beror på att det inte är så kul att fota med världens sämsta kamera osm bara tar suddiga bilder.
Vill också köpa en sån bra kamera som Linda har gjort! :)

Jag tror jag ska försöka sova lite. Går det inte så kommer det förmodligen ett inlägg till snart.


Inomhus en solig kväll

Nu är snart semestern i Varberg slut. Vet inte riktigt om det känns bra eller dåligt.
Första dagarna var lite koatiska men nu har jag jhunnit med allt och lite till så det känns bra.

Igår var planen att kolla på en fotbollsturnering nere vid kurtinen hela dagen och dricka lite öl. Såg verkligen fram emot det.
Men istället fick jag akut ont i magen och fick åka till akuten och ligga där ett par timmar. Inte lika roligt. Visade sig att jag har fått magkatarr. Så jag fick medicin iaf och det känns bättre så fort jag äter den.
Men jag tänkte inte låta det förstöra min kväll så efter sjukhuset åkte jag hem och tog en supersnabb dusch och slängde i mig lite mat. Bra att ta det lugnt när man har magkatarr..
Sen gick vi på lite fest hos en kompis till Elizabeth och sen vidare till Societén. Var riktigt kul där och kul att träffa alla gamla jobbarkompisar.

Idag vaknade jag upp sent och åkte hem till Elizabeth och Anders en snabbis och sa hej. Sen var det dags att åka hem och laga mat. Passade på att köpa lite snacks till ikväll med. Såg fram emot en lugn hemmakväll på soffan.
Men nu hade jag kunnat göra vad som helst för lite sällskap. Är hur rastlös som helst och har så mycket att skvallra med någon om!


Semesterölen!

img_0385 (MMS)

Semesterölen!


Semester i bilder



En dag var vi ute i Läjet och kollade på båtar.




På kvällen kollade vi på Dead by April.



Fina Elin på balkongen innan grillningen





Här satt vi sen under några timmar innan det blev för kallt och vi gick vidare.

På väg till västkusten!

Sitter just nu på tåget till Varberg för en veckas semester. Känns riktigt bra! Har inte varit där på 8 månader så det är dags nu. Får låna en lägenhet av snälla Elizabeth också så jag slipper sova på en soffa i någons vardagsrum.

Igår var det 25årsdag för mig. Hade en riktigt bra dag också. Familjen + lite vänne rpå besök och åt massa tårta och andra bakverk. Fick finfina presenter. Framförallt min mammas ringar hon hade när hon och pappa var gifta. Ihopsatta till en. Så jäkla häftigt att ha dom! Sen orkar jag inte räkna upp alla andra fina presenter jag fick här :)

Känns lite overkligt att man inte ska till jobbet på några veckor. Var egentligen inte så less som man kanske borde vara för att uppskatta semestern ordentligt.

Nu blir det lite läsande och musik i lurarna. Återkommer.

Nytt inköp idag. En jätterolig tröja! :)

img_0364 (MMS)

Nytt inköp idag. En jätterolig tröja! :)


Söndagsslapp

Herregud va snabbt den här helgen har gått! Tycker alltid att det känns jobbigt när jag ska jobba helg, eftersom det är då alla har tid att komma in med sina reklamationer, men efteråt så har tiden bara försvunnit.

Ikväll gick vi ner till skeppsbron och tog en öl efter jobbet. Flera vänner från Varberg som är där och jobbar nu på eventen som är där fram till den 19e. Vilken bröllopsyra det har blivit i stan nu! Fick en liten skymt av kungafamiljen idag vid slottet också. Omringade av 7000 hästar och poliser.

Imorgon är det telecom utbildning i kungens kurva. Ska bli kul och se om man lär sig nåt. Skulle va kul att komma tillbaka till jobbet och krossa sen!

Hoppas verkligen på sol på tisdag så jag kan åka till strängnäs och sola lite hemma hos mamma. Lite skönare att ligga där på gräsmattan än här hemma på gräsmattan 40m från tunnelbanan.

En vecka kvar till semester nu! Lördag nästa vecka blir det champagnefrukost för att fira födelsedagshelgen. Ser fram emot det!!

Medans jag tvättar så ligger jag här i sol...

img_0344 (MMS)

Medans jag tvättar så ligger jag här i solen och vilar lite.


The heart of life

Godkväll alla läsare!

Idag har varit en braaa dag! Började dagen med den obligatoriska kaffemochan på centralen innan jobbet. Väl på jobbet slog jag inte en utan TVÅ säljare idag. Var verkligen inte rekord idag men det är sånna dagar som jag har en chans att få lite sälj. Kul kul.

Ikväll orkade vi inte laga nån mat så det blev pizza och godis till efterrätt. Och ett långt bad efter det.

Idag är det officiellt! Min namnskylt till dörren kom i brevlådan idag. Var tvungen att springa ner i trappen på en gång och kolla så mitt namn stog på tavlan också. Fan va bra det känns! Helt otroligt jätte tur har jag haft med allt sen jag kom på att jag ville flytta till stockholm. Life is good!

Nu måste jag sova. Man blir ju inte trött på kvällarna längre när det är så ljust ute. Hmm ja har man inte så mycke bekymmer så får man väl leta upp några.

Godnatt

I väntan på tåget hem från jobbet. Bra dag...

img_0340 (MMS)

I väntan på tåget hem från jobbet. Bra dag idag!


RSS 2.0